pauljoore_10722596

Hoe goed is jouw bedrijf in het bereiken van de gestelde doelen?

Met Route ICR steken wij onze nek uit voor het MKB, oftewel “het vergeten segment’.

Wij geloven namelijk dat ook MKB bedrijven door kennisdeling en de juiste begeleiding vele malen beter kunnen presteren. Met als bijkomend voordeel dat zij stevig, maar gecontroleerd, kunnen groeien. Uiteraard moet de aanpak dan perfect zijn afgestemd op de MKB organisatie. En dat laatste is niet eenvoudig gebleken. Des te trotser zijn wij dat we er met Route ICR in zijn geslaagd een professionele, laagdrempelige en toch betaalbare oplossing te ontwikkelen. Zodat ook jij beter kunt ondernemen. Want ondernemen is een vak. En een vak kun je leren, samen met je team. Eerst beter, dan groter. Dát is groeien bij ICR.

Volgt jouw bedrijf eigenlijk al een actiegericht ondernemingsplan om haar doelen te halen? Via onze unieke online applicatie heb je altijd je eigen dynamische ondernemingsplan paraat. Hiermee leggen we tegelijkertijd de basis van onze dienstverlening, want je bereikt geen doelen zonder een goed doordacht plan.

Route ICR (voluit: Route InControlRating) traint, coacht en ondersteunt je in het groeiproces van beter én groter worden als organisatie. De ICR applicatie is je houvast. En bevat je eigen doelgerichte, dynamische, allesomvattende én actiegerichte ondernemingsplan als groeikompas. Via de unieke rating weet je altijd waar je staat en wat je moet doen om je doelen te bereiken. Tegelijkertijd is de ICR applicatie ook jouw online groeiprocesbegeleider: met direct toepasbare kennis, inspirerend advies én ruimte om alles gestructureerd vast te leggen. En dat allemaal in 1 online omgeving.

Je kunt volledig zelfstandig aan de slag. Heb je vragen, dan gebruik je de handige chat functie. Dus meld je direct aan voor een geheel kosteloze proefperiode. Start aansluitend met het uitvoeren van de nulmeting zodat je precies weet waar je staat met je bedrijf. Binnen 2 minuten ben je al actief via https://routeicr.com/aanmelden.

lees meer
contact

Paul
's advertentie

Soortgelijke members

Jacq Meeuws

QualityQuinoa

Luciana Bena Brandini

PZ Assist Personeelsadviesbureau

Peter de Mol

Mol Bedrijf & Financien

Members uit de buurt

Ton Oerlemans

Socialmediaboer.nl