pauljoore_10722596

Groei als ondernemer én bedrijf

Je hebt de ambitie om jouw bedrijf te laten groeien. En natuurlijk weet je best dat dat niet vanzelf gaat. Maar in de waan van de dag verlies je de focus voor de lange termijn nog weleens uit het oog. Terwijl dát juist een van de succesfactoren voor betere resultaten is. Met de online Route ICR doe-het-zelf coaching tool heb je de alles-in-één oplossing voor allerhande problemen die je dagelijks tegenkomt in het groeiproces van je bedrijf. Want Route ICR helpt je om te groeien als ondernemer én bedrijf. Helemaal in je eigen tempo en op jouw eigen niveau.

Met Route ICR beschik je over precies die kennis en managementvaardigheden die je nodig hebt om het groeiproces van je bedrijf in goede banen te leiden. In iedere groeifase van je bedrijf. Route ICR helpt je op momenten dat het jou uitkomt om je organisatie in te richten, te verbeteren en uit te breiden. Zo leg je de basis om intern beter te communiceren, verwachtingen beter te managen en daardoor tot een betere teamprestatie te komen.

En de InControlRating van jouw bedrijf vertelt je steeds of je bedrijf in vorm is om succesvol te groeien of dat dit juist niet het geval is. Het fundament onder het groeiproces van je bedrijf wordt zo sterker én je hebt grip op het groeiproces. 

Activeer daarom nu je GRATIS Route ICR account en probeer het zelf. Je legt jouw input vast in jouw eigen streng beveiligde Route ICR omgeving en je downloadt of print eenvoudig je eigen rapportjes. Ook in deze gratis versie boek je direct resultaat, want je gaat aan de slag met 3 belangrijke steunpilaren:

1. Bepaal de richting van je bedrijf (business model| missie & kernwaarden | visie & doelstellingen | meerjarenplan)
2. Vertaal jouw richting naar de dagelijkse praktijk
3. Meet, weet en stuur bij waar nodig

Door te werken met Route ICR ga je bewuster ondernemen, stel je scherpere doelen, creëer je meer focus, maak je bewustere keuzes, heb je meer grip, ga je meer verdienen en wordt je bedrijf steeds meer waard. En zo maak je van je ambities werkelijkheid, want met een beetje hulp kun je meer zelf dan je denkt!

Route ICR initiatiefnemer Paul Joore heeft in ruim 15 jaar interim management veel bedrijven mogen helpen. En met hem geloven wij er heilig in dat iedere ondernemer met groeiambitie én een goed business model, én succesvol kan groeien én in het groeiproces niet onnodig energie, tijd en geld hoeft te verspillen. Tenminste, als die bedrijven Route ICR volgen. Met Route ICR BASIS heb je 24/7 een professioneel fundament onder het groeiproces van je bedrijf voor minder dan de prijs van een kopje koffie per dag!

lees meer
contact

Soortgelijke members

Members uit de buurt