pauljoore_10722596

Volgt jouw bedrijf een dynamisch ondernemingsplan om haar doelen te halen?

Via onze unieke applicatie heb je altijd je eigen dynamische ondernemingsplan paraat. Dat vormt de basis van onze service: alles om jou je doelen te laten halen. Professioneel, laagdrempelig en betaalbaar. Zodat je beter kunt ondernemen.

Want ondernemen is een vak. En een vak kun je leren, samen met je team. Eerst beter, dan groter. Dat is groeien bij ICR. Daag jezelf en je organisatie steeds opnieuw uit. Bijvoorbeeld door 'iedere drie jaar de omzet verdubbelen', als doel te stellen.

Plannen is een continu proces. Je gaat aan de slag vanuit je dynamische ondernemingsplan en zo ontdek je wat wel én wat niet voor werkt voor jouw organisatie. Je past je plannen aan op basis van de opgedane ervaring en je gaat weer door. Zolang je een bedrijf hebt en succesvol wilt zijn, zul je dit moeten blijven herhalen.

Route ICR (voluit: Route InControlRating) traint, coacht en ondersteunt je in het groeiproces van beter én groter worden als organisatie. De ICR applicatie is je houvast en bevat je eigen dynamische ondernemingsplan, mét rating, als groeikompas. Tegelijkertijd is de ICR applicatie ook jouw online groeiprocesbegeleider: met direct toepasbare kennis, inspirerend advies én ruimte om alles gestructureerd vast te leggen.

En dat allemaal in 1 online omgeving. Je kunt volledig zelfstandig aan de slag. Heb je vragen, dan gebruik je de handige chat functie. Meld je aan voor een proefperiode en binnen 2 minuten kun je aan de slag om zelf onze aanpak te testen (https://routeicr.com/aanmelden).

lees meer
contact

Paul
's advertentie

Soortgelijke members

Members uit de buurt

Ton Oerlemans

Socialmediaboer.nl