pauljoore_10722596

De ICR van je bedrijf vertelt je of jouw bedrijf in vorm is om succesvol te groeien

Je hebt de ambitie om jouw bedrijf te laten groeien. En natuurlijk weet je best dat dat niet vanzelf gaat. Maar in de waan van de dag verlies je de focus voor de lange termijn nog weleens uit het oog. Terwijl dát juist een van de succesfactoren voor betere resultaten is. Wij vinden dat álle ondernemers recht hebben op een goed fundament onder het groeiproces van hun bedrijf.

Met onze online management- en coachingtool Route ICR krijg je grip op jouw toekomstige omzet en kosten. Helemaal in je eigen tempo en op jouw eigen niveau. En de InControlRating van jouw bedrijf vertelt je steeds of je bedrijf in vorm is om succesvol te groeien of juist niet. Met een beetje hulp kun je meer zelf dan je denkt!

Activeer nu je GRATIS Route ICR account. In deze gratis versie boek je direct resultaat, want je gaat aan de slag met 3 belangrijke steunpilaren:

1. Bepaal de richting van je onderneming (business model, missie & kernwaarden, visie & doelstellingen, en meerjarenplan

2. Vertaal jouw richting naar de dagelijkse praktijk

3. Meet, weet en stuur bij waar nodig

Stap voor stap verbeter je je focus, krijg je grip op het groeiproces en manage je je bedrijf steeds professioneler en daardoor succesvoller.

Route ICR initiatiefnemer Paul Joore heeft in ruim 15 jaar interim management veel bedrijven mogen helpen. En met hem geloven wij er heilig in dat iedere ambitieuze ondernemer met een goed business model, én succesvol kan groeien én in het groeiproces niet onnodig energie, tijd en geld hoeft te verspillen. Tenminste, als die bedrijven Route ICR volgen. Met Route ICR BASIS heb je 24/7 een professioneel fundament onder het groeiproces van je bedrijf voor minder dan de prijs van een kopje koffie per dag!

lees meer
contact

Soortgelijke members

Chris de Leeuw

Ranger Marketing & Sales

Erik Kroon

RentSeeDo.com

Members uit de buurt