info_12002771

Richard Hodgkiss, Business English Consultant.

Taaltrainingen zakelijk Engels voor bedrijven en professionals.

Meer dan 20 jaar ervaring met grote en kleine bedrijven en instanties. Met effectieve trainingen Business Engels op locatie worden professionals beter en voelen professionals zich beter bij het zaken doen in de Engelse taal.

English language business consultant Richard Hodgkiss heeft meer dan twintig jaar ervaring in het geven van trainingen business Engels voor multinationals, MKB, zelfstandige professionals en overheidsinstanties. Richard is gespecialiseerd in het geven van groepstrainingen en 1 op 1 trainingen op lokatie. Als 'native speaker' weet Richard als geen ander hoe Nederlanders overkomen op Engelstaligen en de interculturele verschillen. Hij heeft effectieve trainingen ontwikkeld gericht op teams, management en bedrijfseigenaren. Richard Hodgkiss is TEFL gecertificeerd. 

De trainingen Business Engels vinden plaats op uw locatie. Met een effectief systeem, dat zich de afgelopen 20 jaar heeft bewezen met een zeer tevreden grote en vaste klantenkring, bent u verzekerd van succes. Tijdens de training Business Engels ligt de focus op waar uw meest voorkomende fouten liggen en hoe u zich beter en zelfverzekerder voelt bij conversaties, het schrijven van bijvoorbeeld e-mails en presenteren in de Engelse taal. Er wordt ook gekeken naar de gebruikelijke manier van communiceren binnen uw branche. 

Het is van belang dat de training goed aansluit op uw behoefte. Geef uw doelstellingen aan en samen stellen wij de duur, focus en intensiteit van de trainingen vast van de cursus zakelijk Engels.

lees meer
contact

Richard
's advertentie

Soortgelijke members