tb_6179816

Thomas
Bunnik
Bedrijf:
Whoppah

Twitter:
Linkedin:
Website bedrijf:

Thomas Bunnik (35) is ondernemer en onder andere oprichter van voormalig Sprout startup van het jaar finalist Pritle met een stevig track-record en brede (inter)nationale expertise in technologie en financiële dienstverlening. Met Pritle introduceerde hij in 2015 een nieuwe manier van vermogensbeheer die doelgericht, eenvoudig en efficiënt is. Pritle werd in April 2017 overgenomen door BinckBank voor €12,5 miljoen. Pritle heet nu Binck Forward.

Starten kan al vanaf €10 en door het visualiseren van doelen in een persoonlijk dashboard komen dromen tot leven. Klanten kunnen eenvoudig de status van hun doelen volgen en krijgen automatische aanbevelingen per kwartaal, indien nodig, om op hun groeipad naar hun doel te blijven. Tegen de laagste tarieven in de markt en op basis van een uniek eenvoudig en bewezen beleggingsmodel.

“Met Pritle is vermogensbeheer voor iedereen toegankelijk” zegt Bunnik. “Slimmer, efficiënter en toegankelijker dan hetgeen er tot nu toe werd aangeboden.” Pritle heeft een dienst ontwikkeld gericht op het maximaliseren van het gemak en plezier om doelgericht meer uit je geld te halen.

De carrière van Bunnik begon in 2006 op 22 jarige leeftijd bij ABN AMRO. Op zijn 25e werd hij verantwoordelijk voor het fondsen aanbod voor de Nederlandse particulieren organisatie. Op zijn 27e werd hij wereldwijd verantwoordelijk voor het fondsen en ETFs aanbod alsook secretaris van het goedkeuringscommittee op het gebied van beleggingsproducten en dienstverlening wereldwijd.

De economische crisis in 2008 veranderde zijn visie. Het geloof van Bunnik in het belang van nieuwe innovatieve beleggingsconcepten en het gebrek aan toegevoegde waarde van de destijds geboden beleggingsdienstverlening en vermogensbeheer daagde hem uit. Verantwoordelijk voor verschillende initiatieven binnen de bank na de crisis, leerde Bunnik over management en leiderschap in goede en slechte tijden. Zijn gedrevenheid en doortastendheid zorgden voor een carrière bij de bank van waaruit hij tientallen specialisaties en trainingen volgde op het gebied van economie, financiële markten, wet- en regelgeving en management. Gepassioneerd en overtuigd dat de sector sneller te veranderen was, besloot Bunnik in 2013 Pritle op te richten.

Na de verkoop van Pritle aan Binck heeft Bunnik 9 maanden bij Binck gewerkt en vervolgens ontslag genomen om door Latijns Amerika te reizen. In de zomer van 2018 is hij begonnen met het bouwen van een nieuw technologie bedrijf samen met zijn verloofde Evelien: Whoppah! De eersteklas marktplaats voor tweedehands items voor thuis. Van kunst to koken en van antiek tot modern.

lees meer
contact

Thomas
's advertentie

Soortgelijke members

Michael Roodveldt

Roodveldt Handelsonderneming

Peter Meuter

Sawist Beheer B.V.

Members uit de buurt