tom_11276241

Tom
Coronel
Bedrijf:
create2fit

Tom Coronel (1972) begon zijn carrière begin jaren ’90 als autocoureur, maar kwam er al snel achter dat hij meer wilde. Het racen gebeurt vooral in de weekends, en doordeweeks had hij weinig te doen. In plaats van te gaan tuinieren of schilderen, begon Coronel een reeks aan bedrijven. Zo heeft hij een autokartbaan, een sportschool, een lasergame-arena, een social media-bedrijf en – zijn meesterwerk - een onderneming voor webshops; Create2fit.

Samen met businesspartner Mark Kosten lanceerde hij namens Create2fit vele websites voor nicheproducten, zoals Wasmachine.nl en Sneeuwkettingen.com. Nadat ze het enige tijd verkocht hadden, heeft Coronel Create2fit nu weer zelf in handen. Ach ja, het is dan ook zijn kindje, beredeneert hij zelf wel eens.

Aan werk ontbreekt het de ondernemer nooit. Naast zijn vele bedrijven en autocarrière werkt hij ook nog eens voor de televisie. Je raadt het: voor autoprogramma’s. De vader van twee kinderen barst van de energie en ziet het dan ook als zijn missie om overal het uiterste uit te halen. Zoals hij het zelf vaak verwoordt: “Input is output.”​

 

lees meer
contact

Soortgelijke members

Members uit de buurt