trucella_2721466

trucella
van
moorselaar
Bedrijf:
TVM Werk & Advies

Twitter:
Linkedin:
Website bedrijf:

Versterken

"Als dat wat je doet niet werkt.....doe het dan anders"​

Hallo! Ik ben Trucella, oprichter en eigenaar van TVM Werk & Advies. Mijn kracht is mensen versterken in persoonlijke- en arbeidssituaties. Aan anderen het voordeel geven van mijn opgedane kennis, levens- en werkervaring ... daar doe ik het voor!

Kennis en Ervaring
Voordat ik met TVM Werk & Advies begon, heb ik ruim 15 jaar brede kennis en ervaring opgedaan binnen de zakelijke dienstverlening op verschillende commerciële, management en HRM posities waarin mens en arbeid centraal staan. Mijn werkervaring heb ik aangevuld met gerichte opleidingen en trainingen op het gebied van: management, sales, communicatie, psychologie, NLP, kernkwadranten, enneagram, coaching en training, loopbaanadvisering, assessments waaronder MDI Gedrag en Drijfveren, ACT, familieopstellingen, competenties, The Work van Byron Katie, intuïtieve ontwikkeling en quantumpsychologie.

Visie
"Mensen kunnen zich ontwikkelen, groeien, leren, veranderen als zij het zelf de moeite waard vinden en over de juiste mogelijkheden beschikken"

Mijn visie is dat we als mens altijd verantwoordelijk zijn voor ons eigen leven. Dit levert je persoonlijk leiderschap op. Er zijn heel veel mogelijkheden om je te ontwikkelen! In het aanboren van deze mogelijkheden begeleid ik je graag.

Specialties: Loopbaancoaching, persoonlijke coaching, coaching en training van management en ondernemers, persoonlijke en professionele effectiviteitstrainingen, outplacement,  ontwikkelassessments, mobiliteit bevordering, sollicitatieworkshops en persoonlijk leiderschap

De rode draad in mijn werkwijze: doelgericht, praktisch, spiegelend, betrokken met aandacht en vooral enthousiast!. Ik laat de kans niet snel voorbijgaan om jou te inspireren je gewenste veranderingen te realiseren. Ik begeleid je graag in het hoe.

Ideale doelgroep

“Mijn ideale doelgroep is open minded, wil zich ontwikkelen en durft eigen verantwoordelijkheid te nemen".

Certificering 

Zorgt voor blijvende aandacht voor kwaliteit. Ik ben aangesloten bij de beroepsvereniging voor coaches: de NOBCO en de beroepsvereniging voor Loopbaan Professionals Noloc. Vanuit TVM werk ik samen met andere ondernemende professionals met eigen specialisaties. Omdat wij hechten aan integer vakmanschap werken wij volgens de gedragscodes van de NOBCO, Noloc en het CMI.

Met het juiste coachingsprogramma heb je binnen een maand resultaat. Vind je jezelf genoeg waard om in te investeren? Maak een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.
 

Ondernemer - senior (loopbaan)coach - trainer - adviseur

lees meer
contact

Members uit de buurt

John Kock

Springtime Design

Donna Weel

Reinwardt Academie