kliqinternet_11326346

Gerrit
Krebaum
Bedrijf:
Kerstapakketten.net

Facebook:
Twitter:
Linkedin:
Website bedrijf:

Brabantse Kerstpakketten Specialist (ook wel B.K.S. genoemd) verzorgt al sinds 1999 zowel kerstpakketten als relatiegeschenken aan diverse bedrijven. Onze kerstpakketten worden zorgvuldig uitgekozen door onze specialisten. Jaarlijks bezoeken wij diverse beurzen om op zoek te gaan naar de nieuwste trends. Wij proberen zoveel mogelijk mee te denken met onze klanten. Wij helpen u graag mee naar opties te zoeken waarmee u uw werknemers dankbaarheid kunt tonen. 

Bij kerstpakket.net vindt u meer dan 125 verschillende kerstpakketten in diverse prijsklassen

Om u het beste van dienst te kunnen zijn, hebben wij een groot assortiment in diverse soorten en prijsklassen. Voor elk budget zijn er een hoop mogelijkheden. Wilt u liever een eigen kerstpakket samenstellen dan is dat geen probleem bij ons. Wanneer u meer dan 40 stuks besteldt kunt u uw eigen kerstpakket idee samenstellen. Heeft u geen idee wat het beste bij uw personeel past dan kunnen wij u altijd telefonisch te woord staan. Door onze jarenlange ervaring in deze branche kunnen wij u ondersteunen in de keuzes.  

De Brabantse Kerstpakketten Specialist beschikt over een eigen showroom

Via internet is het soms lastig oordelen wat de kerstpakketten precies inhoudt. Bij kerstpakket.net kunt u met een afspraak bij ons langs komen om in een showroom de mogelijkheden te zien en bespreken. 

 

lees meer
contact

Soortgelijke members

Barbara de Lange

HOEZO! Projectmanagement & Congresorganisatie

Christiaan Reijman Hinze

RH Business Consultants