koen_11250891

Koen
van de
Wetering
Bedrijf:
Smartfanpage B.V.

Facebook:
Twitter:
Linkedin:
Website bedrijf:

Ik ben Koen van de Wetering en het is mijn drijfveer om met de softwaretool Smartfanpage andere ondernemers te helpen bij de ontwikkeling en realisatie van online marketing- en salescampagnes voor meer klanten en omzet.

Mijn motivatie?
Wanneer je ondernemer bent en actief gebruik wilt maken van de kracht van online marketing, verzandt je al snel in een eindeloos aantal mogelijkheden. De hulp van experts biedt niet altijd de wenselijke uitkomst en is bovenal kostbaar. 

Smartfanpage stelt je in staat om op basis van pre-designed templates te kiezen voor een bewezen succescampagne, die je gemakkelijk kunt voorzien van je eigen teksten en afbeeldingen. 
En ben je enthousiast over je eigen creatie? Dan is het publiceren ervan op Facebook of op een aparte domeinnaam een koud kunstje. 

Waarvoor je Smartfanpage precies kunt inzetten?
De mogelijkheden van Smartfanpage zijn heel breed. Toch zijn er bepaalde ‘acties’ die je als favoriet zou kunnen aanmerken.

  1. Landingspagina’s waarmee je een gerichte actie kunt communiceren voor leadwerving
  2. (foto)Quizes waarmee je een inzicht krijgt in wensen van mogelijke klanten en tegelijktertijd leads kunt werven
  3. Fotowedstrijden waarmee je bezoekers kunt uitdagen deel te nemen en een prijs te winnen.

Probeer het en je weet het…
Ik kan je van alles vertellen over Smartfanpage en je proberen te overtuigen. Maar de allerbeste overtuiging is; doen! Daarom nodig ik je uit om Smartfanpage uit te proberen. Dan zul je zelf ontdekken hoe gemakkelijk het is om je eigen online pagina's te ontwikkelen en te publiceren.

… heb je nog vragen of suggesties? Aarzel niet om me dan even een berichtje te sturen.

lees meer
contact

Soortgelijke members

Ilse Panis

Interieuratelier Panis

Pim van de Velde

Kapitaal Op Maat BV