Rian_11285151

Rian
Dings
Bedrijf:
IguanaFM

Facebook:
Linkedin:
Website bedrijf:

IguanaFM maakt organisaties leuker, effectiever en klanten gelukkiger door data te vertalen naar werkelijke services. 

Door data en informatie passend te vertalen, aan te vullen met IoT-tools naar werkelijke real estate, onderhoud en facilitaire services, krijg je werkelijke services. Werkelijke services brengt vakmanschap terug, verminderd verspilling zodat mensen zinvol kunnen zijn en waarde toe kunnen voegen zowel zakelijk als persoonlijk. Daarnaast wordt het mogelijk effectief om te gaan met materialen, middelen en gebouwen. IguanaFM deelt haar kennis met haar community, dit om samen een mooiere waardevolle wereld te creëren.

We zetten de extra stap, we maken de integrale vertaling van data naar real time services, door aanwezige data en nieuwe IoT-tools in te zetten om zo de juiste informatie te krijgen. Dit om goed te kunnen anticiperen op de werkelijke situatie en een passende service te kunnen leveren. Hierdoor is het  mogelijk om real time en voorspellend te acteren. Dit leidt tot ongekende mogelijkheden en unknown (un)knowns worden zichtbaar en hiermee kunnen organisaties nog effectiever handelen.

Onze klanten zijn organisaties, die zeker één reden hebben, om de vernieuwing van data naar real time service uit te willen voeren.

lees meer
contact

Soortgelijke members