info_11316921

Roger
Overdevest
Bedrijf:
Kliq Internet

Facebook:
Twitter:
Linkedin:
Website bedrijf:

Kliq helpt internetondernemers met een betere vindbaarheid en zichtbaarheid, zowel in Nederland als in België. Al sinds 2011 bieden we full-service SEO (zoekmachine optimalisatie) en SEA oplossingen. 

Online beter vindbaar worden
Hoog scoren in zoekmachines is onze uitdaging. Wij maken de vrijwel onbegrijpelijke wereld van zoekmachines inzichtelijk en helpen bij het optimaliseren van de website. Wij kijken niet naar één apart onderdeel, maar bieden full-service zoekmachine optimalisatie aan. Samen kijken we naar de verschillende onderdelen van de website, van structuur tot aan de gebruiksvriendelijkheid. We werken aan de belangrijkste keywords en bouwen een sterk en evenwichtig linkprofiel. Daarnaast analyseren we wat jouw concurrenten al doen op het gebied van on- en off page optimalisatie (SEO).

Zichtbaar voor bezoekers
Hoe zorg je ervoor dat mensen ook daadwerkelijk jouw website bezoeken?  Naast de zichtbaarheid tussen de zoekopdrachten in de zoekmachine, is het ook mogelijk om helemaal bovenaan te staan. Dit kan door middel van SEA (Search Engine Optimization).

Op naar succes met conversie
Met conversie optimalisatie werken we samen om de verdiende websitebezoekers een actie te laten voltooien op de website. Dit kan een aankoop zijn, een inschrijving voor de nieuwsbrief, of het lezen van een artikel. Door de kracht van conversie optimalisatie vinden we samen uit wat er voor nodig is om de al aanwezige bezoekersstromen op jouw website beter in te zetten.

Kliq maakt de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van (zoekmachine) marketing voortdurend eigen. Dit vertalen we naar onze klanten. Zo blijven niet alleen wij up-to-date, maar ook onze klanten.

Bezoek voor meer informatie onze website: www.kliq.nl

lees meer
contact

Roger
's advertentie

Soortgelijke members

Rogier de Kamps

Interlinguals

Esther Ockeloen

Esther2improve

Arjen van der Zee

PickThisUp B.V.

Remco Janssen

Proudly Represents

Members uit de buurt