Word lid van het Sprout Ondernemersnetwerk

Word lid van het Sprout Ondernemersnetwerk

Wil jij groeien met jouw bedrijf?
Bij Sprout weten we precies wat jij als ondernemer nodig hebt om nóg succesvoller te ondernemen! Bekijk hieronder ons aanbod en kies het abonnement dat bij jou past.

Zij gingen je voor

Sprout Partners
 
MEEST GEKOZEN
 
Startende ondernemers
€99 per jaar
Aanmelden

Als startende ondernemer helpt Sprout je vooruit met onmisbare kennis en een stevig netwerk. Je ontmoet ondernemers op events, boost je online vindbaarheid en bent op de hoogte van de laatste trends.

 • Boost je online vindbaarheid
  Linkbuilding met Sprout.nl
  SEO-boost door online profiel
  Gratis advertentie op Sprout
 • Leg waardevolle contacten
  Ontmoet ondernemers op gratis events
  Direct contact met het Sproutnetwerk
  Ontmoet ondernemers op het forum
 • Laat je inspireren
  Wekelijks exclusieve premium content


Aanmelden
Groeiende ondernemers
€249 per jaar
Aanmelden

Voor groeiende ondernemers signaleert Sprout nieuwe kansen voor jouw bedrijf en help je mede-ondernemers met jouw kennis en kunde.

Aanmelden
Gevestigde bedrijven
€499 per jaar
Aanmelden

Als Sprout Partner ondersteun je het netwerk van snelgroeiende bedrijven, ben je zichtbaar onder de 160.000 ondernemers op Sprout.nl en vergroot je jouw thought leadership met persberichten en op het forum.

 • Alle voordelen van het netwerk
  Boost je online vindbaarheid
  Gratis of met korting naar events
  Leg waardevolle contacten
  Wekelijks premium content
 • Alle voordelen van de Scaleup
  Meet en greet met investeerders
  4x per jaar het beroemde Sprout Bookazine
 • Bereik maandelijks 160.000 ondernemers
  6x per jaar persberichten publiceren
  t.w.v. bijna €3000,-

  6x per jaar evenementen op de kalender plaatsen
  t.w.v. bijna €2100,-

  Een bedrijfsprofiel incl. logo


Aanmelden Meer info


Deze topondernemers zijn al tevreden lid van Sprout:

Arko van Brakel Semco

"Sprout inspireert mij al jaren met een verfrissende kijk op ondernemen, trends en business. Maar vooral is Sprout middelpunt in een ondernemersnetwerk waar je energie van krijgt!"

Arko van Brakel

Heleen van Oord DQ&A

"Elke werkdag lees ik de Sprout met super veel plezier, ze zijn goed geïnformeerd en de positieve entrepeneurial toon spreekt mij enorm aan. Ik ben fan!"


Heleen van Oord

Ferdinand Lie Alphastride

"Ondernemen is een visie hebben, de hyperfocus aanzetten en gewoon doen. Zoek mensen op die jij kan helpen en die tegelijkertijd jou verder kunnen helpen. Het Sprout membership helpt mij om mijn netwerk uit te breiden en gelijkgestemden te ontmoeten!"

Ferdinand Lie


Vergroot jouw netwerk op gratis kennis- en netwerkevents

Voor ondernemers is een groot netwerk belangrijk om verder te kunnen groeien. Ga daarom netwerken op onze events of laat je inspireren door experts die hun kennis op een enthousiaste manier kunnen overdragen. Als Sprout member kun je gratis of met fikse kortingen naar verschillende events. Kijk snel op onze eventpagina welke ontzettend vette events eraan komen. Met één event per jaar heb je je membership er vaak al uit gehaald!

Bereik 160.000 ondernemers met jouw persbericht

Normaal gesproken kost het €499,- om een persbericht te plaatsen op Sprout, waarmee je maarliefst 160.000 ondernemers maandelijks kunt bereiken. Met het Sprout membership voor de groeiende ondernemer krijg je de mogelijkheid om niet 1, maar 2 (!) persberichten gratis te plaatsen (6 voor Partners!). Op deze manier kun je ervoor zorgen dat je razendsnel meer naamsbekendheid krijgt.

Laat je inspireren door het Sprout Bookazine

Onze trots: het beroemde Sprout bookazine, speciaal bedoeld om ondernemers te inspireren. Het nieuwe bookazine brengt vier keer per jaar verdieping over een op dat moment relevant onderwerp. De eerste, SCALE, duikt diep in de geheimen van hypergroei. Ideaal leesvoer voor de ambitieuze ondernemer

Ontmoet investeerders op de investeerdersborrel

Investeerders gezocht? Bij Sprout weten we hoe lastig en tijdrovend dit kan zijn. Daarom organiseren wij speciaal voor onze scaleup-members een meet & greet met verschillende investeerders. Dit kan jou een hoop tijd en geld schelen. Op dit moment is alles nog een diep geheim, dus verdere details zullen nog volgen. Zorg er wel voor dat je tegen die tijd er op tijd bij bent, want er zijn een beperkt aantal plaatsen!

Vergroot je kennis met premium content

Elke week schrijven we voor onze members uitgebreide premium content. Deze artikelen geven verdiepende informatie over hoe succesvolle bedrijven te werk gaan of geven tips over hoe jij je bedrijf nog beter kun runnen. Op dit moment worden deze artikelen zo goed ontvangen, dat we erover nadenken om dit aanbod te verdubbelen! Om een inzicht te krijgen wat voor artikelen wij aanbieden, kun je een kijkje nemen op onze premium content pagina.

Spar met ondernemers op het ondernemersforum

Als ondernemer is het soms moeillijk mede-ondernemers te vinden om over je ideeën of nieuwe marktonwikkelingen te sparren. Op ons gloednieuwe forum kun je aan ons enorme ondernemersnetwerk alles vragen wat je wilt weten. Ook kun je antwoord geven op vragen over jouw expertise. Dit geeft je de mogelijkheid om je online presentie als expert te versterken.

Linkbuilding met een sterk online profiel

Een sterk online profiel is tegenwoordig een echte must-have voor elke ondernemer. Sommigen doen er jaren over dit op te bouwen, maar door gebruik te maken van het sterke merk van Sprout, kan jouw profiel al binnen enkele minuten zelfs hoger staan dan je eigen LinkedIn-profiel! Dit is niet alleen goed voor de vindbaarheid van je bedrijf, maar kan ook een boost geven aan al je socialmediacampagnes.
Veelgestelde vragen

Waarom moet ik lid worden van Sprout?

Wie wil er niet samen met gave, innovatieve, vooruitstrevende ondernemers, elkaar helpen te groeien? En... omdat je de redactie ondersteunt om elke dag rete gave artikelen te maken .

Wat zijn de Bookazines?

Vier keer per jaar brengt Sprout serieuze verdieping met de driedubbeldikke bookazines. De bookazines zijn voortgekomen uit het oorspronkelijke Sprout Magazine en verdiepen per editie één onderwerp over het businesslandschap van morgen. Een must-read voor ondernemers die willen weten waar de wereld naar toe gaat!

Wat is het bereik van Sprout?

Sprout bereikt maandelijks ruim 160.000 ondernemers, experts en investeerders. Als lid van het ondernemersnetwerk kom je bij deze doelgroep onder de aandacht dankzij je seo-vriendelijke profielpagina, tijdens de events, met je online advertentie en door het delen van je kennis en ervaring op het online forum. Voor Scaleups en Partners is er bovendien de mogelijkheid om persberichten te publiceren.

Hoe effectief is die advertentie?

Dat hangt er helemaal van af welk aanbod je doet aan de lezers: wij geven je de tools om een gratis advertentie te plaatsen onder de bezoekers van Sprout, het is aan jouw ondernemende geest om een conversiekanon te creëren! De advertenties worden roulerend getoond op de homepage, naast de artikelen en op de speciaal ingerichte Sprout Deals-pagina.

Waarom zou ik een persbericht plaatsen?

Scaleup-members en Partners kunnen een aantal persberichten per jaar plaatsen op de website. Dat is niet alleen zichtbaar voor alle bezoekers van de homepage en de artikelpagina's, maar ook door de vrienden van Google (prettig voor je backlinks). We zijn redelijk coulant, maar we vragen wel om het inhoudelijk relevant te houden voor ondernemers, de kop niet in capslock te schrijven en het aantal linkjes niet té bont te maken. Kortom: common sense. Oja de persberichten blijven staan zo lang je lid bent (of ze verwijdert).

Wat krijg ik bij de investeerderborrel?

Die zijn we nog in het diepste geheim aan het voorbereiden, dus dat hoor je later. Wel kunnen we alvast weggeven dat ons voornaamste doel is om ervoor te zorgen dat onze members invloedrijke investeerders kunnen ontmoeten. NB: het aantal plaatsen is beperkt, dus wees er tegen die tijd snel bij!

Ik wil lid worden, waar doe ik dat?

Dat doe je heel eenvoudig: hier.