Speciaal voor bedrijven met ambitie

Speciaal voor bedrijven met ambitie

Bij Sprout houden we van innovatieve, ambitieuze ondernemers.
Word nu lid van Sprout en laat ons je helpen slimmer te ondernemen.

Meer naamsbekendheidVergroot je netwerkDe beste inzichten

MEEST GEKOZEN
Sprout Partner
499 per jaar
Sprout Partner worden
 •  
  6x per jaar persberichten plaatsen op Sprout.nl
  t.w.v. € 499 / plaatsing
 •  
  6x per jaar evenementen plaatsen op de eventkalender
  t.w.v. € 349 / plaatsing
 •  
  Bedrijfsprofiel met logovermelding
  t.w.v. € 399
 • Sprout Partners maken gebruik van alle voordelen van het Sprout Membership en krijgen bovendien de mogelijkheid om hun bedrijf, evenementen en persberichten onder de aandacht te brengen bij de Sprout ondernemerscommunity.

Sprout Partner worden
Sprout Member
99 per jaar
Sprout Member worden
 •  
  Lid van de Sprout Ondernemerscommunity
  t.w.v. € 399
 •  
  Gratis advertentie op Sprout.nl
  t.w.v. € 499
 •  
  Toegang en korting op events
  t.w.v. € 799
 •  
  Elk kwartaal Sprout Magazine
 • Als Member vergroot je jouw netwerk, krijg je korting en toegang tot de gaafste evenementen en breng je jouw product of dienst onder de aandacht bij honderdduizenden ondernemers en investeerders.

Sprout Member worden
Sprout Magazine
39 per jaar
Tijdelijk uitverkocht
 •  
  Elk kwartaal Sprout Magazine
 •  
  Lid van de Sprout Ondernemerscommunity
  t.w.v. € 399
 •  
  Gratis advertentie op Sprout.nl
  t.w.v. € 499
 •  
  Toegang en korting op events
  t.w.v. € 799
Tijdelijk uitverkocht

Hoe ondernemers Sprout ervaren

"Sprout inspireert mij al jaren met een verfrissende kijk op ondernemen, trends en business. Maar vooral is Sprout middelpunt in een netwerk waar je energie van krijgt!"

"Via Sprout ontdek ik allerlei nieuwe gave ondernemers en hun bedrijven. Ik kan door deze verhalen gemakkelijker nieuwe ideeën bedenken voor Saleshelden. De nieuwsbrief is trouwens ook de enige die ik consequent lees."

Veelgestelde vragen

Sprout Magazine, wat is dat ook alweer?
Sprout magazine is al 11 jaar het leading magazine voor innovatieve ondernemers. Hier lees je de laatste trends, achtergronden, inspiratie, lifestyle en praktische tips om slimmer te ondernemen. Bovendien vertellen we je de laatste ins and outs over het netwerk. Sprout Magazine valt ieder kwartaal op je deurmat.

Wat zijn de Sprout Events?
De maandelijkse Sprout (partner) evenementen zijn een uitgelezen kans om je netwerk te vergroten en inspiratie op te doen voor je eigen bedrijf. Je kunt hier gratis naartoe of krijgt als Member exclusieve kortingen. Meer Info

Wat is het seo-vriendelijke online profiel?
Met een Sprout Profiel staat jouw bedrijf in de schijnwerpers bij de 160.000 unieke bezoekers van Sprout.nl. Het profiel is geoptimaliseerd voor de zoekmachines, waardoor je bedrijf en ook je eigen website beter vindbaar zijn in Google. Je wordt tevens gekoppeld aan ondernemers bij jouw in de buurt, en ondernemers met de zelfde interesse. Je kunt bovendien direct contact met ze opnemen, handig!

Members uit het netwerk komen ook in aanmerking voor de rubriek ‘even voorstellen’. Hierbij krijg je een interview dat wordt gepubliceerd op de website, meegaat in de nieuwsbrief en wordt gedeeld via onze sociale mediakanalen. Schaamteloze zelfpromotie? Misschien, maar likes gegarandeerd! Meer Info.

Hoe werkt dat gratis adverteren?
Om jouw product of dienst nog meer zichtbaarheid te geven, mag jij als Sprout Member een gratis advertentie plaatsen op Sprout.nl. Via je profiel upload je eenvoudig een banner die wordt getoond op verschillende plekken op de website. Eat that, Google Adwords! Meer Info.

Persberichten
Wil jij al het nieuws over je onderneming de ether in sturen? Als partner van Sprout plaatsen wij jouw persberichten met liefde in onze perswire. Niet alleen goed voor je zichtbaarheid onder de 160.000 unieke ondernemers en investeerders, maar ook voor Google. Enige eis? Het nieuws moet wel relevant zijn voor ondernemers. De uitslag van je hockeyteam laten we liever voor wat het is.

Evenementenkalender
Wil jij jouw zakelijke evenementen onder de aandacht brengen bij startups, ondernemers, investeerders en ambitieuze kantoorknuppels? Sprout plaatst zakelijke evenementen van partners door op de agenda-pagina en linkt direct door naar je eigen eventpagina. Dat noemen we slim samenwerken!

Nou, waar wacht je nog op op! Join Sprout.

sluiten
Ben jij een ambitieuze ondernemer?

Schrijf je net als tienduizenden snelgroeiende collega-ondernemers in voor de Sprout Nieuwsbrief en ontvang geheel kosteloos het laatste nieuws, kennis en achtergronden voor founders en investeerders!